Morella sucumbeix al sabor de ‘l’or negre’ dels fogons

Les XV Jornades de la Tòfona despleguen a la ciutat emmurallada i la comarca dels Ports una agenda de tallers gastronòmics, sessions de cuina en directe, degustacions i menús especials des del divendres 26 de gener fins a l’11 de març.

Des del divendres 26 de gener fins a l’11 de març, Morella sucumbeix al plaer gastronòmic de el ‘or negre’ dels fogons. Comencen les XV Jornades de la Tòfona amb menús especials cuinats amb tòfona en els restaurants morellans i de Vilafranca i Cinctorres, tallers, cuina en directe i degustacions.

La inauguració de les jornades donarà a conèixer aquest divendres, 26 de gener, a les 20.00 hores en la Llotja de l’Ajuntament de Morella els menús que han preparat el Cardenal Ram, Casa Roque, Daluan, La Fonda Moreno, Marquès de Cruïlles, La Fonda del Pastor, Pizzeria Lola i Vinatea. Restaurants que es convertiran en tot un aparador d’aquest producte característic de la gastronomia local i comarcal. A ells se sumen establiments d’altres poblacions dels Ports com Cinctorres (El Faixero) i Vilafranca (L’Escudella i La Taverna del Forn).

Els shocookings, amb la posterior degustació dels plats cuinats, són un altre dels al·licients de la programació de les jornades. Estrenarà el calendari el morellano Casa Roque el 2 de febrer i li seguirà el restaurant Vinatea el 9 del mateix mes. El 2 de març El Faixero i la Pizzeria Lola realitzaran una demostració conjunta de cuina en directe amb la tòfona com a protagonista i tancarà el cicle Daluan, el 9 de març.

Emmarcat en les Jornades de la Tòfona arriba també una nova edició, la tercera, de Morella Negra, que se celebrarà els dies 23, 24 i 25 de febrer.

Més informació Jornades de la Tòfona:

Comparteix...
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter

No Replies to "Morella sucumbeix al sabor de ‘l’or negre’ dels fogons"

    Leave a reply

    Your email address will not be published.

    *