Vinaròs obre el seu calendari gastronòmic amb les X Jornades de la Galera

Fins al 25 de març, 8 restaurants locals oferiran menús especials amb propostes com a croquetes de galera i llagostí, arrossos o carxofes confitades amb aquest preuat crustaci

Caneló de galera en la seua crema; carxofes confitades amb galeres, polp de roca i oli ecològic; arròs melós amb galeres, sèpia, cloïsses i musclos; suquet de rap i galeres o tempura de carxofes amb romesco de galera o croquetes de galera i llagostins. Són algunes de les propostes, amb la galera com a ingredient principal, que oferiran del 23 de febrer al 25 de març els vuit restaurants de Vinaròs que participen en les X Jornades de la Cuina de la Galera. Les primeres del calendari gastronòmic local previst per 2018. La ruta inclou als establiments Bergantín, L’Illa, L’Olivera, Miramar, Nou Parada, Rafel El Vidrier, Hotel Restaurant Teruel i Vinya D’alòs.

A més a més de la degustació d’aquests menús especials, s’ha programat com a activitat complementària a les jornades una visita guiada a un camp de tarongers en el Paratge Natural de la Serra del Puig. Es realitzarà el 10 de març a les 11.00 hores i inclou una degustació de galeres amb vermú, la visita i el trasllat amb autobús.

El calendari gastronòmic de Vinaròs inclou altres cites destacades: les Jornades de Cuina del Llagostí de Vinaròs, el Tapa Tour del Llagostí de Vinaròs, la Festa del Llagostí, les Jornades de la Cuina del Ranxo Mariner, el Día Mundial de la Tapa, el Concurs Nacional de Cuina Aplicada al Llagostí de Vinaròs i les Jornades de la Cuina dels Arrossos.

PROGRAMA JORNADES

No Replies to "Vinaròs obre el seu calendari gastronòmic amb les X Jornades de la Galera"

    Leave a reply

    Your email address will not be published.

    *