14 restaurants de Borriana rendeixen culte al producte mariner de proximitat

La quarta edició de les Jornades Gastronòmiques del Polp i la Sèpia comencen el 13 d’abril i conclouran el 29 del mateix mes amb una variada oferta de menús i tapes amb sabor a mar.


Les Jornades Gastronòmiques del Polp i la Sèpia de Borriana creixen en participació. Dels 12 de l’última edició als 14 restaurants que s’han sumat a la iniciativa de promoció del producte local enguany. Catorze establiments que des del divendres 13 al diumenge 29 d’abril oferiran menús i tapes elaborats amb matèries primeres de proximitat: polp, sèpia i peixos directes de la llotja.

El president de l’Associació d’Hostaleria de Borriana, Santiago González, assegura que aquests setze dies de cultura gastronòmica són “una oportunitat tant per a conèixer el gran producte que tenim al costat de casa, com per a comprovar el creixement que a nivell gastronòmic està vivint la nostra ciutat”.

Els restaurants i establiments participants en aquesta quarta edició de les Jornades Gastronòmiques del Polp i la Sèpia són el Restaurant Savarín, Restaurant Scala, Restaurant Rita&Pepa, L’Arenal, La Blava Restaurant, Casa Lola, Pizzeria Pinocchio, San Marino, Club Nàutic, Mestral, Bombora’s Gastro-Gelateria, Restaurant Dóna Paolo, Restaurant Ca la Rosa, i La Tapería de Míriam.

No Replies to "14 restaurants de Borriana rendeixen culte al producte mariner de proximitat"

    Leave a reply

    Your email address will not be published.

    *