‘Albinegra 1922’, la cervesa artesana del prepartit “arriba per a quedar-se”

La firma local Castelló Beer Factory amplia a sis el seu ventall cerveser amb una nova varietat “natural” i lleugera, amb toc de taronja, dedicada a l’afició del CD Castelló i elaborada “als peus de l’estadi Castàlia”

“És una cervesa rossa, molt lleugera, de fàcil glop i amb toc de la terra: porta pela de taronja per a donar-li aroma”. Així defineix un dels seus creadors, Víctor García, a Albinegra 1922, la nova producció cervesera que acaba de llançar Castelló Beer Factory en homenatge a l’afició del CD Castelló i que porta per cognom l’any de la fundació del club. Es presentarà aquest dijous, 20 de setembre (19.00 hores) en Lupulove, l’establiment que regenta la signatura de cervesa artesana en el centre de la capital de la Plana.

La taronja és el que connecta a Albinegra 1922 amb la terreta. “El que li dóna el toc”, explica García, que afig que és la primera vegada que usen aquest ingredient, després d’haver experimentat ja, reeixidament, amb altres fruites com el mango amb la MIC Mango, una ‘Fruit Ale’ molt lleugera llançada en l’estiu de 2017 i que es va esgotar en tres setmanes. La diferència de la cervesa de l’afició del CD Castelló que veu ara la llum, just el mateix any de l’ascens del club a Segona Divisió B, és que no és estacional: “Arriba per a quedar-se, i volem que siga la cervesa del prepartit”, afig entre riures.

Serà la sisena varietat ‘permanent’ per a aquest obrador artesanal “als peus del Castàlia, al costat de la recentment premiada Golden (‘Blonde Ale’), Happy Hoppy (‘Indian Pale Ale-IPA’), Sant Rock (‘Belgian Dubbel’), Engendro (‘American Pale Ale’) i 964 Porter (‘English Porter’).

El projecte veu la llum després de dos anys donant-li voltes. La idea va arribar “pràcticament poc després d’engegar Castelló Beer Factory”. Aquesta vesprada se sotmetrà a la prova de foc. Al tast del públic. Si s’ha de jutjar pels comentaris en xarxes socials, l’expectativa és màxima. I la fe en el nou ‘brou’ amb base de llúpol també. “¡Hombreee, ya era hora!”; “Mi marido está llorando de la emoción”; “Mel de romer” o “¡Ya podéis preparar cajas!” són alguns dels comentaris que ha despertat l’anunci en el perfil de la firma en xarxes socials.

Ja amb la fase d’embotellat a ple rendiment, la previsió és que comence a comercialitzar-se a la fi d’aquest mateix mes. Albinegra 1922, “la cervesa per a la millor afició del món”, iniciarà llavors el seu enlairament.

Comparteix...
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter

No Replies to "‘Albinegra 1922’, la cervesa artesana del prepartit “arriba per a quedar-se”"

    Leave a reply

    Your email address will not be published.

    *