Els Ports assaboreix la tardor

Catorze restaurants de vuit poblacions se sumen a les VII Jornades Gastronòmiques dels Bolets, Carn i Productes de la Tardor. Ho fan amb menús especials i per a totes les butxaques amb els quals reten homenatge a la variada cuina de la comarca

‘Saquets’ de boletus amb melmelada de ceba i bolets. Bacallà confitat amb salsa de bolets. Croquetes de l’àvia farcides de bolets de card. Rellom de porc amb rovellons i foie. Timbal de pernil cruixent i rovellons. Cruixent de manetes de porc farcides de ceps… Plats que fan la boca aigua –i açò que falten les postres: gelat de ‘trompetes de la mort’ o els ‘rebozuelos’ confitats, per citar alguns- i que tenen en comú diversos ingredients: la tardor, la micologia i els productes de temporada i de la terra.

La comarca castellonenca de Els Ports dóna la benvinguda a les seues VII Jornades Gastronòmiques dels Bolets, Carn i Productes de la Tardor. Un remolí d’aromes i textures en el qual se submergeixen del 19 d’octubre al 25 de novembre fins a catorze restaurants de vuit poblacions: Castellfort, Cinctorres, Forcall, la Pobla de Benifassà (amb restaurants també en Ballestar i Coratxà), Morella, Olocau del Rei, Vilafranca i Sorita. Junts promocionaran la rica gastronomia de la zona amb menús especials per a tots els gustos, i butxaques, amb preus que oscil·len entre els 10 i els 35 euros.

Menús que prioritzen les carns de la comarca: des del be a la vedella, el senglar, la perdiu o les guatlles; i els bolets en diferents formats: dels rovellons a la tòfona blanca, els ceps, els gírgoles o els bolets de card. Com a guarnició, en amanida, salses o farciments.

Els plats fan l’ullet també a productes tradicionals com les croquetes morellanas, cecines, formatges i pernils.

Troba el teu menú!

No Replies to "Els Ports assaboreix la tardor"

    Leave a reply

    Your email address will not be published.

    *