Aliança de cuiners i cuineres Slow Food per a celebrar el Terra Mare Day

Avui, dia 10 de decembre, és el Terra Madre Day, el dia en el que els associats a Slow Food i els simpatitzants celebrem amb més émfasi encara el producte local i la diversitat dels nostres territoris. ‘Love the earth. Defend the future’ (‘Estima la terra. Defensa el futur’), ha sigut el lema que ens ha posat a tots i totes d’acord.

Slow Food és global i divers. Cada ‘Convivia’ (convit en llatí, el nom amb que anomenem les associacions locals) celebra el dia com vol. Hi ha celebracions amb festejos i banquets a Nova York, encontres de productors a Nigeria o tallers de cuina en escoles de Sao Paulo…

Nosaltres, ací, l’hem celebrat enguany juntant-nos per fundar, per fi, L’Aliança de Cuiners/es Slow Food al nostre territori. Ens hem aplegat a Mora de Rubielos (Teruel) alguns socis vinculats a la cuina d’ací (Castelló), de l’Aragó o de Guadalajara. Hem sembrat una nova llavor, i anem a veure fins on som capaços de fer-la crèixer. Pel futur dels nostres aliments i la nostra terra, visca el producte local!

No Replies to "Aliança de cuiners i cuineres Slow Food per a celebrar el Terra Mare Day"

    Leave a reply

    Your email address will not be published.

    *