Dues empreses de Castelló en la Organic Food Iberia

Un total de 23 empreses certificades de la Comunitat Valenciana participen en la Organic Food Iberia (OFI), la fira internacional i professional del sector ecològic que se celebra a Madrid el 6 i 7 de juny. Olis, torrons, vins, fruites i verdures, són alguns dels productes que donaran vida al pavelló de la Comunitat Valenciana en el qual s’integren dues firmes de la província de Castelló: Granovita (La Vall) i Grup Natural (Betxí).

Granovita té una llarga experiència en el sector de l’alimentació i la producció d’aliments saludables. Ofereix una àmplia gamma de cereals, aliments 100% vegetarians (patés, salsitxes, hamburgueses, filets, etc), begudes i postres de soja, sucs així com aliments infantils. Per la seua part, Grup Natural produeix i distribueix cítrics, melons, verdures i fruites d’os de qualitat, i està integrada per diverses empreses associades especialitzades en el sector, situades al llarg de tot el litoral llevantí, Huelva i Lleida.

“La veritat és que tenim molt que oferir ja que en els últims anys ens estem convertint en la comunitat autònoma que més està creixent en termes percentuals de tota Espanya, tant en el nombre de productors, com d’empreses i superfície certificada”, explica el president del Comité d’Agricultura Ecològica de la Comunitat Valenciana (CAECV), José Antonio Rico. La província de Castelló suposa un punt de referència en aquest sector. En l’àmbit autonòmic, lidera en 2018 el creixement en quant a operadors i productors agrícoles, ramaders, de material vegetatiu, aqüícoles, empreses i importadors. Una dada a tindre en compte considerant que la Comunitat representa el 25% del volum de negoci de productes ecològics de tot el territori nacional amb 452,4 milions d’euros en l’últim any i amb Catalunya aconsegueix el 57,4% del valor de mercat total, segons l’informe del CAECV.

José Antonio Rico assegura que la Organic Food Iberia i aquest tipus d’esdeveniments són molt necessaris “per a visibilitzar tot el que el sector està avançant” i adverteix que “si volem semblar-nos a altres països europeus on la cultura ecològica està més assentada, el que hem de fer és promocionar-la i donar-li publicitat”.

Comparteix...
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter

No Replies to "Dues empreses de Castelló en la Organic Food Iberia"

    Leave a reply

    Your email address will not be published.

    *