Tradició i avantguarda culinària a Peníscola

Un total de 15 restaurants exhibiran la seua tradició culinària durant la celebració de la segona edició de les Jornades Gastronòmiques del Mar i l’Horta que tenen lloc a la localitat de Peníscola durant tot el mes de juny.

Sabors a terra i sabors a mar es fusionen aquests dies a les cuines dels diferents restaurants combinant els productes que vénen de la llotja i de l’horta per a guanyar-se els paladars més exigents. El polp, el caragol punxent, llagostins, calamars, carxofes, pimentons o albergines són part dels ingredients que conformen els menús que ofereixen els restaurants que participen en les jornades.

Els 15 establiments són El Ánfora, La Bodegueta, La Cabaña, el Caragol, Hostería del Mar, Just Style El Mañico, La Mar Salá, El Mercat de Peñíscola, El Pescador Ermitaño, Rancho Marinero, Roca, Roca Mar, Tío Pepe, Vista al Mar i Xulos, els quals ofereixen uns menús amb un preu que oscil·la entre els 25 i els 35 euros, i en els quals prevalen els productes de proximitat.

Les propostes gastronòmiques dels diferents establiments combinen tradició i avantguarda i els visitants poden gaudir dels sabors més representatius de la localitat. Guisats, arrossos, calderetes o escabetxes, són algunes de les elaboracions que ofereixen els restaurants i que tenen en la qualitat dels productes el seu denominador comú.

No Replies to "Tradició i avantguarda culinària a Peníscola"

    Leave a reply

    Your email address will not be published.

    *