Canet lo Roig enceta la 18ª Fira de l’Oli i productes agroalimentaris

L’aroma de l’oli amb ascendència mil·lenària recorrerà aquest cap de setmana, dies 15 i 16 de juny, els carrers d’aquest municipi del Maestrat que es convertirà en el millor aparador dels productes agroalimentaris de la comarca

La seua posició com a municipi de referència en la elaboració d’oli d’oliva verge extra amb caràcter mil·lenari és una de les claus de l’èxit d’aquest certamen que enguany arriba a la seua 18 edició, complint la majoria d’edat i consolidant-se com a referent a les comarques de Castelló. Alimentació, gastronomia i cultura són els eixos a partir dels quals es dissenya la programació en la qual destaca la edició número 7 del Canetapa, un dels atractius gastronòmics de la Fira.

Desenes de paradetes oferiran tot tipus de productes artesanals i agroalimentaris de proximitat que volen posar en valor el producte del territori davant les milers de persones que s’esperen que visiten aquest cap de setmana Canet lo Roig, que exposa les seues virtuts agrícoles i naturals. Entre les activitats més destacades es troben l’exposició ‘Oliveres Mil·lenàries pintades a l’oli’ i la ruta ‘Les oliveres Mil·lenàries’, ambdues tindran lloc el dissabte al matí.

La gastronomia també estarà present a la programació amb un ‘showcooking’ per part del cuiner Marc Martorell del restaurant Gaudir d’Alcossebre el dissabte per la vesprada i per la participació de diferents restaurants en la Canetapa, una inciativa que pren més força cada edició. Al voltant de la Fira s’han programat una sèrie d’activitats encaminades a atraure a un públic familiar com són un tast de vi al celler de Canet lo Roig, una exposició dels treballs de les Mestresses de Casa, una trobada de puntaires, o una escola infantil sobre el parany.

No Replies to "Canet lo Roig enceta la 18ª Fira de l'Oli i productes agroalimentaris"

    Leave a reply

    Your email address will not be published.

    *