Castelló exporta el binomi arròs i oli d’oliva al Japó

Una delegació liderada pels xef Miguel Barrera i Andrea Valls es desplaça a Ube City per a materialitzar l’intercanvi gastronòmic castellonero-nipó i promocionar els productes de la ‘terreta’

Un intercanvi gastronòmic castellonero-nipó en tota regla és el que ha acollit aquests dies la ciutat japonesa de Ube City, germanada amb la capital de La Plana. Ho ha fet de la mà d’una delegació integrada per la regidora Mary Carmen Ribera, el xef Miguel Barrera i la xef Andrea Valls, que s’han desplaçat al Japó des de Castelló per a materialitzar aquest intercanvi gastronòmic i promocionar allí els productes de la ‘terreta’ amb la vista posada a fomentar la seua exportació cap a Àsia.

Junts han mostrat a xefs japonesos, personal directiu d’hostaleria, empresaris, empresàries i autoritats de Ube City les propietats dels productes típics de Castelló com l’oli d’oliva.

Miguel Barrera ha impartit també una conferència sobre la manera de realitzar el famós ‘Arrocito de Castelló’ davant els funcionaris municipals de Ube City i l’equip directiu de l’associació d’hostaleria.

No Replies to "Castelló exporta el binomi arròs i oli d'oliva al Japó"

    Leave a reply

    Your email address will not be published.

    *