Llimonada amb olives, cuina eco i plats planetaris donen sabor al restaurant internacional del Rototom

‘Stand up for Earth’, el lema en defensa de la terra que vertebra aquesta edició del festival reggae, salta també a l’espai més gastronòmic del recinte amb locals que defensen la cuina sostenible i acosten productes de segell ecològic i quilòmetre 0

‘Stand up for Earth’, el lema en defensa de la terra que vertebra aquesta edició del Rototom Sunsplash de Benicàssim, salta també a l’espai més gastronòmic del recinte amb locals que defensen la cuina sostenible i acosten productes de segell ecològic i quilòmetre 0. L’elaboració de begudes alternatives i saludables, com la llimonada amb olives, és el denominador comú a tots els restaurants que donen forma a l’àrea gastronòmica del festival. Un aparador culinari que integra enguany una quarentena de propostes. La cuina japonesa i tailandesa posaran la nota asiàtica a aquesta edició, que suma també plats senegalesos i de fusió etíop i ivoriana o rebosteria del Magrib; al costat de delicioses propostes del Perú, Colòmbia i l’Argentina i exponents de la terreta, amb els arrossos i altres joies tradicionals valencianes al capdavant.

Homenatge a la Terra en el Rototom Sunsplash. Photo by: Tato Richieri © Rototom Sunsplash 2019.

La zona de restauració del Rototom Sunsplash continua innovant. ‘Pura Vida’, el nou espai dedicat a begudes alternatives com els còctels amb refrescos orgànics, els sucs africans de gingebre i bissap o els de canya de sucre recentment espremuda, diversifica la ja de per si mateix àmplia oferta gastronòmica del festival internacional reggae, que se celebra fins al 22 d’agost. En ‘Pura Vida’ està Luis, de Vitae Kombucha. Un lloc de begudes probiòtiques que tenen com a base el té kombucha -un fong que millora la flora intestinal, ajuda a la digestió i potència l’absorció de nutrients- combinades amb fruites i aigua de brollador.

En aquest restaurant a l’aire lliure estaran presents també les cerveses artesanes de Yakka Beer, Castelló Beer Factory i Canna Beer, a les quals s’uneix Coffee Casa amb una selecció de cafés i tes del món.

No Replies to "Llimonada amb olives, cuina eco i plats planetaris donen sabor al restaurant internacional del Rototom"

    Leave a reply

    Your email address will not be published.

    *