Els productors de Castelló, presents a Gastrónoma

Cuina en directe, tasts, tallers, debats… i molt de menjar. Aquestes són una part de les activitats que ens ha preparat aquesta fira gastronòmica que es celebra a València entre el diumenge 10 i el dimarts 12 de novembre. Més de 40 estrelles Michelin i 50 sols Repsol estaran presents.

Una part de la gastronomia de les comarques de Castelló estarà representada a Gastrónoma, un esdeveniment culinari que reuneix a cuiners i productors reconeguts en l’àmbit gastronòmic. Xefs com Joan Roca, Ricard Camarena, José Andrés, Bernd Knöller, Ferdinando Bernardi, Cristina Figueira, Vicente Patiño, Nanín Pérez o Miguel Ángel Mayor, Quique Dacosta, Begoña Rodrigo, German Carrizo o Carito Lourenço estaran presents en el certamen en el qual productos castellonencs exposaran els seus productes.

Vins, licors, melmelades, aigua, dolços, torrons, formatges, olis, tomates, etc., són una part de les delicies amb que els productors castellonencs, baix el paraigües de Castelló Ruta del Sabor, participaran a l’esdeveniment. Allí, hi haurà 13 espais amb propostes diferents com la cuina central, on els xefs cuinaran en directe, una barra gourmet (espai de tapes), una zona de degustació de formatges, l’espai pa de veritat, una zona de cerveses artesanals, la wine experience o l’aula de l’arròs, entre d’altres.

En total hi haurà més de 250 expositors reunits en 13.000 metros quadrats de superfície, on també destaca l’espai reservat a l’alta pastisseria, on els millors pastissers internacionals com Oriol Balaguer, Paco Torreblanca, Joanna Artieda o Pachi Larrea participaran. La zona ha sigut denominada ‘Be Sweet’ i serà un punt de trobada per a conèixer les noves tendències.

Els visitants podran contemplar la seua experiència gastronòmica de la mà de les Barres Gourmet i del Restaurant Gastronòmic, un exclusió espai que tindrà una oferta única cada dia. Els cuiners encarregats seran Nazario Cano, Rubén Escudero, Nobuaku Fushiki i Diego Laso.

Comparteix...
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter

No Replies to "Els productors de Castelló, presents a Gastrónoma"

    Leave a reply

    Your email address will not be published.

    *