Vall d’Alba i Benicarló tornen a aconseguir “la seua” estrela Michelin

La gastronomia castellonenca torna a estar d’enhorabona. Els restaurants Cal Paradis de Vall d’Alba, amb el Xef Miguel Barrera el front, i el Restaurant Resino de Benicarló, sota la batuta de Raúl Resino, han aconseguit de nou el reconeixement del sector culinari després de tornar a obtindre l’estrela Michelín.

La preocupació per utilitzar productes de qualitat i de proximitat i l’esforç constant de dos dels cuiners més destacats de les comarques de Castelló, han sigut reconeguts un any més pels premis més prestigiós de la gastronomia internacional: l’estrela Michelin. Així, Miguel Barrera i Raúl Resino han obtingut el preuat guardó que valora el treball en els seus respectius projectes culinaris, Cal Paradis i el Restaurant Resino.

Amb aquest reconeixement Castelló torna a guanyar-se un lloc en el mapa gastronòmic internacional, que no sols se centra en la consecució del ‘macaron’, sinó també en els premis denominats Big Gourmand, que s’atorga a restaurants que també ofereixen una cuina d’altíssima qualitat i amb qualitats que els fan futurs estrela Michelin.

En aquesta categoria s’estrenen Le Bistrot Gastronòmico de Castelló, i Atalaya d’Alcossebre i repeteixen els restaurants Sant Francesc (L’Alcora), El Pinar (Alcossebre), ReLevante (Castelló), Aqua (Castelló), Daluan (Morella), Mesón Pastor (Morella), Vinatea (Morella) i María de Lluna (Segorbe).

Comparteix...
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter

No Replies to "Vall d'Alba i Benicarló tornen a aconseguir "la seua" estrela Michelin"

    Leave a reply

    Your email address will not be published.

    *