Dos forns de Castelló en el TOP de la “Ruta del Buen Pan”

Es pot dir que són vertaders mags del pa. Cada dia intenten pastar el millor pa i que siga de qualitat i saludable. Són els encarregats dels forns de la Panaderia Blanch de Castelló i Morente Panaderos de Benicarló, que han sigut reconeguts entre els 80 millors pans dels 1.000 que es van presentar al concurs.

El aspecte, la molla o el sabor. Aquestes són una part dels elements que ha tingut en compte el jurat del concurs la “Ruta del Buen Pan” per a valorar el pa dels tots els participants que s’han presentat a la tercera edició del certamen, el qual vol posar en valor el pa elaborat en un forn de forma artesanal. I entre els TOP, hi ha dos forns de les comarques de Castelló: Panadería Blanch de Castelló i Morente Panaderos de Benicarló.

Un reconeixement que han conegut durant la celebració de la Gastrónoma celebrada a València i que reforça el treball constant d’aquests dos forns en aconseguir un pa saludable amb productes naturals. El jurat del concurs que organitzen conjuntament les entitats Panàtics i Pan de Calidad va valorar quasi 1.000 pans diferents i la tasca que es fa al voltant d’aquest producte.

Però, el “triomf” té color castellonenc per partida doble, ja que al reconeixement aconseguit d’estar entre les millors 80 fleques d’Espanya, s’ha d’unir el guardó denominat la Llesca d’Or, que Antonio García, el forner de Panaderia Blanch, ha rebut durant aquest any, juntament amb el valencià Jesús Machi, per la qualitat del pa que elabore. Un premi en el qual també es valora la contribució dels forners a la difusió de la cultura del pa.

Comparteix...
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter

No Replies to "Dos forns de Castelló en el TOP de la "Ruta del Buen Pan""

    Leave a reply

    Your email address will not be published.

    *