De Benassal a la Fira Internacional del Vi Natural de Barcelona

L’aigua de Font d’En Segures participa en la mostra, instal•lada en la Estació del Nord de la capital catalana, que promociona els productes originaris de l’agricultura natural i afavoreix el contacte entre els diferents grups del sector

Aigua de Benassal ha sigut empresa col•laboradora en l’organització de Vella Terra Barcelona 2020, la cinquena edició de la Fira Internacional del Vi Natural, que s’ha celebrat els dies 9 i 10 de febrer en l’Estació del Nord de Barcelona. L’aigua de Font d’En Segures ja ha estat present en la fira en anys anteriors com a aigua oficial de l’esdeveniment.

La mostra promociona els productes originaris de l’agricultura natural i afavoreix el contacte entre els diferents grups del sector, com els artesans, grans personalitats del món de l’hostaleria i empreses dedicades a distribuir vi a nivell mundial, amb la presència de cellers pioners de França, Itàlia, Portugal, Àustria, Alemanya, Suècia, Eslovàquia, el Canadà, els EUA, Bèlgica, l’Argentina, República Txeca i Geòrgia que segueixen la mateixa filosofia en agricultura i vinificació.

La Fira, a més, promociona altres productes provinents de l’agricultura natural i sostenible com a cerveses artesanals, olis d’oliva verge extra biodinàmics, pans artesanals de massa mare i cafés d’especialitat, posant l’accent principalment en el treball dels artesans autòctons i donant suport a la seua labor i els seus productes d’alta qualitat.

Aigua de Benassal és un xicotet naixement d’aigua situat en el municipi de Benassal a l’Alt Maestrat castellonenc. Ha sigut guardonada en diverses ocasions amb premis internacionals com el ‘Sabor superior’ del International Taste & Quality Institute. A més, s’ha obert al mercat internacional amb relacions comercials amb la Xina o Dubái i continua ferma a la seua aposta pel mercat ‘gourmet’ amb la implantació dels formats de vidre tant en l’envasament tradicional ‘Època’ com en la botella més moderna, ‘Origen’.

Comparteix...
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter

No Replies to "De Benassal a la Fira Internacional del Vi Natural de Barcelona"

    Leave a reply

    Your email address will not be published.

    *