Cinc restaurants de Castelló obtenen un Sol Guia Respol

La gastronomia manté un nivell alt a les comarques de Castelló. Així s’ha confirmat a la gala Guia Repsol 2020 que s’ha celebrat a San Sebastián i en la qual s’ha fet entrega del guardó als restaurants seleccionats.

Benicarló, Morella, Peníscola i Vall d’Alba obtenen el reconeixement del sector culinari per l’esforç diari d’aconseguir la qualitat en la seua cuina després de passar uns exigents processos d’avaluació, modificats per a l’actual edició, on 50 inspectors han visitat més de 1.300 restaurants arreu de tota Espanya.

El restaurant Raúl Resino de Benicarló, Chuanet, també de Benicarló, Daluán de Morella, Casa Jaime de Peníscola i Ca’l Paradís de Vall d’Alba han obtingut el guardó gràcies al seua dedicació per aconseguir la excel·lència culinària i apostar per productes de proximitat en l’execució de les seues receptes.

El treball i la passió de cadascun dels xefs dels locals reconeguts, Raúl Resino, Carmen Villarroya, Avelino Ramón, Jaime Sanz i Miguel Barrera, junt als seus equips, prolonga l’èxit de la cuina de les comarques de Castelló arreu del món.

Comparteix...
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter

No Replies to "Cinc restaurants de Castelló obtenen un Sol Guia Respol"

    Leave a reply

    Your email address will not be published.

    *