Catavinum distingeix a 9 vins i licors de Castelló

Un tast a cegues i més de 3.100 vins i licors participants. Es tracta del concurs “Catavinum World Wine & Spirits Competitión”, que es va celebrar a la ciutat de Vitòria i que va suposar la consagració de 9 vins i licors de la província de Castelló, entre els 934 que van ser reconeguts per l’organització.

Els licors de Cellers i licors Carmelitano van obtindre el seu reconeixement amb quatre medalles d’or, per al Gin 119, el 119 edició especial Benicàssim, el licor carmelitano i el licor de café, mentre que la seua crema d’arròs, el licor d’avellana, el vermut i el 71 Vodka van obtindre la medalla de plata. Quant als vins, l’Odissea Roure 2016 i el Vent Roure la Pell de de la Vinya, de la varietat Syrah, elaborats per la Cooperativa de Viver, han obtingut la medalla de plata.

La competició, d’àmbit internacional va comptar amb la participació de vins i licors de tots els continents. Entre els països participants van destacar Alemanya, l’Argentina, Armènia, Austràlia, Àustria, Bèlgica, Bulgària, el Canadà, Xile, Espanya, els Estats Units, França, Geòrgia, Grècia, Israel, Itàlia, Jordània, Malta, Mèxic, Nova Zelanda, el Perú, Portugal, Regne Unit, República Txeca, Romania, Sud-àfrica i Turquia.

El CWWSC, té com a objectiu contribuir a la difusió de la cultura dels vins i licors de qualitat, a més es pretén potenciar la seua producció i elaboració a través de l’orientació als consumidors i professionals sobre la qualitat dels vins premiats.

Comparteix...
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter

No Replies to "Catavinum distingeix a 9 vins i licors de Castelló"

    Leave a reply

    Your email address will not be published.

    *