El polp i la sépia reactiven la gastronomia al Grau de Castelló

La gastronomia serà un dels motors que reactive el sector turístic a les comarques Castelló aquest estiu, una vegada inaugurada la “nova normalitat”. Així, i amb totes les mesures establertes per a combatre la pandèmia, dotze restaurants del Grau de Castelló participen en la VI edició de les Jornades del Polp i la Sépia, que s’ha iniciat el passat cap de setmana i que s’allargarà fins el 26 de juliol.

Sense presses però sense pauses, Castelló de la Plana torna a ser un dels grans referents del turisme gastronòmic. I els seus restaurants, readaptant-se a les noves normatives d’higiene i seguretat, acullen el segon gran esdeveniment culinari de l’any a la ciutat després de les Jornades de la Galera, celebrades al febrer.

Des del divendres 26 de juny al diumenge 26 de juliol, dotze dels principals restaurants del Grau tornaran a unir-se, un any més, en la VI edició de les Jornades Gastronòmiques del Polp i la Sépia. Brisamar, Mediterráneo, Casa Santiago, Casa Juanito, Casa Lola, Hotel del Golf, La Trocha, La Ola, La Tasca del Puerto, La Ballena, Nou Escull i Ri&Co Bristró, oferiran, cadascun d’ells, un menú –entre 25 i 35 euros– compost per un aperitiu, dos entrants, plat principal de polp i sépia, i unes postres, amb les begudes a banda.

Entre les suggeridores propostes podran degustar-se, com a entrants: Caneló de guisat tradicional de sépia, Sépia farcida de clòtxines encevitxades, Polp de roca amb all i oli de taronja i julivert sobre timbala de creïlla confitada a l’all, Sorta de sépia amb kataifi farcida de marisc sobre salsa de bolets de temporada, o Bunyol de polp amb salsa oriental. Com a plats principals, els paladars dels visitants podran tastar Arròs de polp i sépia del Grau amb verdures (sec, melós o caldós), Arròs del senyoret amb sépia i polp, Rossetjat de carabiner, polp i sépia, Arròs melós amb sépia, carxofes i rap o Paella de polp, gambón i alls tendres.

Comparteix...
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter

No Replies to "El polp i la sépia reactiven la gastronomia al Grau de Castelló"

    Leave a reply

    Your email address will not be published.

    *