Ruta de Tapes amb sabors del Grau de Castelló

El Grau de Castelló s’erigeix en un dels epicentres de la gastronomia durant aquest estiu. Després de les jornades del Polp i la Sépia, els restaurants i bars del districte marítim posaran en marxa la Ruta de Tapes de la Mar ‘Sabors Grau de Castelló’. Des del 27 de juliol i durant tres setmanes, 16 locals proposaran dos de les seues creacions que entraran a concurs entre els qui les degusten i voten. Entre capbussó i capbussó… de tapes a Castelló!

A més dels seus reconeguts arrossos, les seues galeres, el seu polp o la seua sépia, Castelló torna a temptar als paladars en l’arrancada d’agost amb propostes més lleugeres… però igual de delicioses! Muntanya, horta i mar són els tres pilars de la saborosa i reconeguda gastronomia de Castelló de la Plana. Però encara que en la seua taula regnen plats contundents, com els arrossos, també sap cuidar i treballar amb manyaga la ‘micrococina’; aqueixes creacions culinàries a petita escala que tant agraden al nostre país.

Precisament un d’eixos tres pilars gastro castellonencs, la mar, és el protagonista de la Ruta de Tapes ‘Sabors Grau de Castello’, que este estiu arriba a la seua 3a edició del 27 de juliol al 16 d’agost. Una mostra/concurse en la que 16 locals del seu Districte Marítim serviran un total de 32 tapes –dos per local– a 3,50 euros cadascuna amb beguda inclosa.

Els 16 locals participants en esta cita culinària són: Restaurante Terra y MarMar y MontañaLa TrochaCafetería AlemaniaDonde Mila BocateríaLa ManchitaNuevo SalesPuerto Playa RestauranteNou EscullRico & BistroTres BanderasRacó de EdurneEnyorança MarineraAy KarmelaRestaurante Quinto Pino y Restaurante Club Tenis CS.

Les 32 tapes a concurs estaran a la disposició dels qui es deixen temptar per elles en un entorn segur i condicionat als protocols i mesures de distanciament social, segons els diferents horaris de cada local que figuren en la Guia Oficial, disponible tant en paper com en codis QR de lectura digital. Un Comité d’experts gastronòmics valorarà, tenint també en compte les votacions populars, les millors tapes i locals de la Ruta Estiu’20.

Comparteix...
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter

No Replies to "Ruta de Tapes amb sabors del Grau de Castelló"

    Leave a reply

    Your email address will not be published.

    *