Mas de Rander trau un vermut al mercat

Els efectes econòmics de la pandèmia causada per la Covid-19 ha sigut un colp dur per a la majoria dels cellers de les comarques de Castelló. Entre ells està el Mas de Rander, que durant aquest temps, ha aprofitat per a ultimar els detalls d’un nou producte que traurà aquest any al mercat: un vermut.

El celler Mas de Rander de Benlloc traurà en breu un vermut al mercat. Una iniciativa en la qual està treballant ja fa diversos anys i que té entre els seus objectius “reforçar eixa tradició que ha hagut sempre de prendre’l durant l’aperitiu i que pareix que es va perdent”, explica el gerent del celler, Juan Domingo Tárrega. El nou licor tindrà el nom de ‘El Prat’ en homenatge al parc natural El Prat Cabanes-Torreblanca.

Seran 5.000 botelles els que es posaran a la venda en un format similar als antics envasos de gasosa amb el seu clàssic tap mecànic. A més, la botella tindrà un disseny especial en el qual predominen les canyes, dibuix que envoltarà l’envase, i que és una clara referència al aiguamoll del Prat. El vermut es vendrà en caixes de sis botelles cadascuna. D’aquestes 6, cada parell d’ampolles portarà un color diferent amb el disseny de les canyes. Unes tindran un color blau, fent referència a la mar, altres tindran el color verd dels camps i per últim, les altres dos tindran el color marró, que representa el color de la canya a l’hivern.

El gerent de Mas de Rander explica que “el vermut tindrà un punt més amarg que la majoria, no el sabor tan caramelitzat que és més comú”. Tárrega espera poder presentar el nou producte de Mas de Rander abans de les festes de Nadal.

Comparteix...
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter

No Replies to "Mas de Rander trau un vermut al mercat"

    Leave a reply

    Your email address will not be published.

    *