Jornades gastronòmiques amb sabor a aladroc

A partir de demà, dia 6 d’octubre, se celebren les Jornades de l’aladroc de Llotja a 22 restaurants de diferents localitats com són Castelló, Benicàssim, Orpesa o Vila-real. Organitzades per l’Associació d’Hostalers de Castelló (Ashocas) i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Castelló i la Confraria de Pescadors del Grau, pretenen promocionar aquest peix blau que durant aquests mesos es pesca a les costes de Castelló.

En forma de tapa, plat o menú. Així podran provar l’aladroc els comensals que s’apropen a degustar les diferents receptes que han preparat els restaurants participants a les Jornades de l’aladroc de Llotja. Una iniciativa que té com a objectiu promocionar la gastronomia local, el producte de temporada i incentivar l’ús de productes adquirits directament a la llotja del peix o en comerços locals. Amb aquestes accions, es pretén reforçar la sostenibilitat de les jornades, ressaltant el sabor i la cura a l’hora de treballar el producte.

D’altra banda, davant la situació que viu el sector hostaler a causa de la crisis provocada per la Covid-19, un dels principals objectius dels organitzadors és fer costat als restauradors locals en el seu treball constant per a aconseguir la reactivació del sector.

Una altre dels punts interessants per als comensals que hi participen, és que també se sortejaran diversos premis entre els clients que visiten els restaurants i proven les diferents tapes o menús elaborades als restaurants. Entre ells, es poden trobar sopars gurmet per a dos persones i visites guiades per la llotja. Aquests són només alguns dels premis que poden emportar-se alguns dels visitants.

Les jornades s’allargaran fins el dia 18 d’octubre i participaran els següents restaurants: Bar Valverde, El Mirador del Port, Fernando’s, Restaurante Ca La Mary, Casa Lola, Restaurante La Trocha, Restaurante La Ola, Ri&Co Bistro Restaurant, Restaurante Brisamar, Hotel del Golf, Tasca el Charquito, Restaurante Bruno, Bar la Societat, Pantomima, Bonica, Restaurante Antoxo, La Tasqueta de Marañón, Black&White Montaditos, Casa Miguelin, Taberna Machete, L’espart-Cuina de la terra i La Garnatxa.

Comparteix...
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter

No Replies to "Jornades gastronòmiques amb sabor a aladroc"

    Leave a reply

    Your email address will not be published.

    *