Segorbe acull la Mostra Gastronòmica dels Bolets

La tardor és temps de bolets. I encara que enguany les pluges no hagen sigut les suficients per a tindre una bona temporada, la localitat de Segorbe celebra a partir de demà dissabte, 31 d’octubre, la XIV edició de la Mostra Gastronòmica dedicada a aquest tipus de fong que s’allargarà fins el 29 de novembre.

Durant aquest mes els amants dels bolets podran degustar diversos menús en els quals els bolets seran un dels ingredients principals. En concret, són dos, Gastroadictos i Casa Alba, els restaurants que participen en aquesta iniciativa gastronòmica, una de les més importants de la capital de l’Alt Palància. La falta de pluges, i per tant de bolets, ha suposat que una part dels restauradors de la localitat hagen decidit no participar.

La Mostra, organitzada per la Regidoria de Turisme, ja s’han consolidat dins del calendari gastronòmic de Segorbe, junt a les jornades de l’Olla, al temps que suposen un al·licient important per al turisme i per a donar a conèixer el patrimoni arquitectònic de la població.

L’esdeveniment es realitzarà seguint tots els protocols higienico-sanitaris davant la Covid-19 i també comptarà amb una programació complementària de visites guiades gratuïtes durant els caps de setmana, amb l’objectiu de reactivar el turisme i l’economia. Així, les eixides s’iniciaran demà dia 31 amb la ruta “Descobrint els sabors de l’oli”, que es repetirà el dia 14 de novembre. El diumenge. La segona ruta que s’ofereix als visitants és “Segorbe, a través de la seua història”, els dies 1 i 21 de novembre, mentre que els dies 7 i 28, se podrà gaudir de la ruta “Segorbe medieval”.

Comparteix...
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter

No Replies to "Segorbe acull la Mostra Gastronòmica dels Bolets"

    Leave a reply

    Your email address will not be published.

    *