Els productors de Castelló participen en una edició especial de ‘Gastrònoma’

Mediterránea Gastrònoma ha celebrat amb èxit una edició especial, alhora que difícil, a causa de la situació soci sanitària. Un format diferent i una filosofia molt clara: homenatjar el sector de l’hostaleria i al de la producció agroalimentària, tots dos castigats per la pandèmia. A l’esdeveniment, no han faltat els productors castellonencs, que han participat sota el paraigua de ‘Castelló Ruta de Sabor’ i els seus dos cuiners més reconeguts, Miguel Barrera, de Ca’l Paradís, i Raúl Resino del restaurant Raúl Resino.

No ha sigut un any fàcil per al sector de la restauració i l’agroalimentari. Per això, la present edició de Mediterránea Gastrònoma ha hagut de reinventar-se i desenvolupar un esdeveniment en forma de congrés i a en la qual han sigut presents patrocinadors, administracions, premsa i uns pocs professionals. Encara així, i malgrat les dificultats, l’emissions en streaming han aconseguit 8.000 visites.

Cuiners com Ricard Camarena, Quique Dacosta, Miguel Barrera o Raúl Resino, tots ells amb estrela michelín, han sigut part important de la programació d’un esdeveniment en el qual s’ha inaugurat un nou espai, ‘Cuina molt de gust’, que s’ha convertit en un fòrum per a compartir experiències culinàries, i en el qual han participat prop de 20 xefs estrela michelín.

Gastrònoma ha tingut enguany com a principal objectiu homenatjar el sector de l’hostaleria i al de la producció agroalimentària, tots dos viuen moments de dificultats a causa de la crisi sanitària. Malgrat les restriccions i la reducció d’aforament, alguns dels professionals de les comarques de Castelló, han assistit al certamen sota la marca de ‘Castelló Ruta de Sabor’. En concret, han sigut presents Fruits de la Terra, Turrones Blasco, Organia Oleum, Croquellanas, Bodega Vicente Flors, Licor Nelet, Belluga Gurmet, Martí Roca, Manantial d’Almedíjar, Turrones Agut de Benlloch SL, Vicent Pan S.L i Licores Artesanos de Borriana. La delegació ha estat acompanyada pel president de la Diputació, José Martí, la diputada de Turisme, Virginia Martí, i el diputat de Desenvolupament Rural, Santi Pérez.

Mediterránea Gastrònoma s’ha acomiadat fins a l’any que ve, que celebrarà una nova edició en la qual espera recuperar a tots els xefs, espais, professionals del sector i a tota l’assistència presencial que 2020 no ha permés.

No Replies to "Els productors de Castelló participen en una edició especial de 'Gastrònoma'"

    Leave a reply

    Your email address will not be published.

    *