Olles i potatges per a promocionar la cuina de cullera

Durant aquest mes de novembre tenen lloc a les comarques de Castelló la VI edició de les ‘Jornades POP 2020’. Es tracta d’una iniciativa basada en la creació d’una ruta gastronòmica que recorre diferents poblacions de la província i a la qual s’han sumat 35 restaurants. Un esdeveniment al qual s’han unit també 55 restaurants d’Alacant.

L’objectiu del projecte és promocionar la cuina de sempre, la de cullera, a través d’un viatge per la gastronomia que ens convida a recórrer el territori des de l’interior fins a la costa. Les olles i els potatges són els plats protagonistes dels menús que serviran els restaurants participants, especialment elaborats per a l’esdeveniment, que finalitza dilluns dia 30.

Els comensals podran degustar els plats de sempre, aqueixos plats de temporada, que ja no són tan demandats per la societat quan visita un restaurant. D’aquesta manera, segons s’explica des de l’organització, es pretén promoure directament la cultura local de la cuina de cullera a Castelló, dinamitzant el consum en els establiments hostalers, utilitzant menús elaborats a preus populars com a factor d’atracció i promoció dels restaurants.

Els restaurants participants a les comarques de Castelló són Rosangel’s, El Faixero, Hotel Cardenal Ram, Gambrinus, El Lipizano, La Perdi, Ribalta (Eurohotel), El Mirador del Puerto, Casa Rabitas, Olivia, Naútico de Borriana, Blasó, Tío Pepe, Lo de Pepe, Caseta de Gredos, Porta del Sol, Viñas Viejas, Navarro III, Gastroadictos, L’Esperó, Voramar, Gambrinus Bocadi, La Gruta, Pixaví, Altomira, El Pastor, La Carrasca, Cremor, Muva Beach, Naútico de Castelló, Cafo’s, Casa Roque, Emilio Pradas, Donde María José i El Cid.

Cada establiment participa en la campanya presentant un únic menú a un preu popular , incloent en aquest preu dos entrants, el plat principal, que haurà de tractar-se sempre d’un potatge, una olla o una olla típica de la província, i unes postres. Les Jornades POP estan organitzades per Turisme de la Comunitat Valenciana -a través de la seua marca L’Exquisit Mediterrani-, la Confederació Empresarial d’Hostaleria i Turisme de la Comunitat Valenciana, l’Associació Provincial d’Empresaris d’Hostaleria i Turisme de Castelló (ASHOTUR) i la Federació Empresarial d’Hostaleria de la Província d’Alacant.

No Replies to "Olles i potatges per a promocionar la cuina de cullera"

    Leave a reply

    Your email address will not be published.

    *