Ca’l Paradís i Raúl Resino mantenen la seua estrella Michelin

La constant evolució de la gastronomia castellonenca ha tingut, de nou, el reconeixement del sector culinari en mantindre les dues estrelles Michelin per a l’any 2021. Així, els xef Miguel Barrera, al capdavant de Ca’l Paradís a Vall d’Alba, i Raúl Resino, en el seu restaurant Raúl Resino de Benicarló, han tornat a ser protagonistes en la gala celebrada ahir en la Real Casa de Correus i emesa en directe a través d’internet.

L’obtenció del ‘macaron’ té especial rellevància en aquest any marcat per la pandèmia, circumstància que ha condicionat molt el dia a dia de les cuines de molts restaurants, entre ells el de Raúl Resino, que fa uns dies va anunciar el tancament del seu restaurant fins al mes de març. Així, el treball constant davant les adversitats ha suposat que Miguel Barrera haja aconseguit per vuité any consecutiu aquest preuat reconeixement, mentre que Raúl Resino es manté entre els millors restaurants d’Espanya des de 2016

D’aquesta forma, la cuina castellonenca manté la seua posició en el mapa gastronòmic internacional en tindre dos restaurants en la ‘Guia Michelin 2021 d’Espanya i Portugal’ i ampliar la seua llista de restaurants premiats en la categoria de Big Gourmand, que és el pas previ a aconseguir el ‘macaron’. Així, han sigut 9 els restaurants de les comarques de Castelló que han obtingut un reconeixement per per tindre una cuina d’altíssima qualitat i un important projecte culinari. S’incorporen a la llista La Pineda i Talaia de Alcossebre i repeteixen Le Bistrot Gastronómico, de Castelló, ReLevant (Castelló) , Aqua (Castelló), Daluan (Morella), Mesón Pastor (Morella), Vinatea (Morella) i María de Lluna (Segorbe).

En aquesta gala també s’ha anunciat que els restaurants Culler de Pau (Reboredo), Bo.Tic (Corçà) i Zinc Sentits (Barcelona) han aconseguit la seua segona estrella Michelin, mentre que hi ha 19 restaurants que aconsegueixen la seua primera estrela.

Comparteix...
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter

No Replies to "Ca'l Paradís i Raúl Resino mantenen la seua estrella Michelin"

    Leave a reply

    Your email address will not be published.

    *