‘Castelló Ruta de Sabor’ es redefineix com a reclam turístic gastronòmic

Els productes alimentaris tindran una nova dimensió. Aquesta és l’aposta de la Diputació de Castelló que està treballant en la redefinició del model de gestió de las marca gastronòmica ‘Castelló Ruta de Sabor’. L’objectiu és que no siga entés només com un segell de qualitat alimentària, sinó també com un producte turístic atractiu a nivell nacional i internacional que cree riquesa i ocupació a les comarques de Castelló

La diputada provincial de Turisme, Virginia Martí, assegura que aquesta decisió de reforçar ‘Castelló Ruta de Sabor’ “ve presa per la voluntat de treballar i aprofundir, a través de les gastroexperiències, en la diferenciació del nostre producte turístic perquè puguem competir amb millors garanties davant altres destinacions”.

Tres línies d’actuació

Tot i que l’estudi encara està en una etapa preliminar, Virginia Martí ha anunciat que aquesta renovació comptarà amb tres plans principals que serviran de guia per a materialitzar el canvi a la marca. El primer d’ells serà un pla director de turisme gastronòmic, el qual posarà l’accent en la millora de la comunicació tant interna com externa i del màrqueting digital perquè ‘Castelló Ruta de Sabor’ entre amb força en el llistat de destins turístics de referència en gastronomia. A aquest document se sumarà un altre per a sensibilitzar i fomentar l’adhesió de noves empreses i entitats i s’elaborarà un programa d’assessorament i assistència tècnica per a recolzar a les empreses adherides en els seus processos de creixement.

D’un altra banda, de manera conjunta, les àrees de Desenvolupament Rural i Turisme estan treballant en el desenvolupament d’una potent plataforma de comercialització en línia que ajude a posicionar en el mercat digital els productes i experiències de turisme gastronòmic de Castelló, impulsant així la digitalització de tots dos sectors i ajudant el sector agroalimentari a penetrar en els mercats globals de distribució i comercialització.

No Replies to "'Castelló Ruta de Sabor' es redefineix com a reclam turístic gastronòmic"

    Leave a reply

    Your email address will not be published.

    *