Cinc restaurants de Castelló obtenen el Sol Repsol

La gastronomia de les comarques de Castelló manté la seua rellevància en l’àmbit de la cuina espanyola. De nou, cinc restaurants han obtingut el Sol Repsol en una gal·la que s’ha celebrat a la localitat de San Sebastián, en una edició marcada per un any complicat per al sector de l’hostaleria degut a la crisis de la Covid-19.

Els restaurants Raúl Resino de Benicarló, Dalúan de Morella, Casa Jaime de Peníscola, Chuanet de Benicarló i Ca’l Paradís, de Vall d’Alba han rebut el reconeixement del sector culinari i per segon any consecutiu s’han guanyat un lloc dins de la prestigiosa Guía Repsol. La novetat d’enguany és l’obtenció per part de Ca’l Paradís, que regenta Miguel Barrera, el segon Sol Repsol, que el converteix en l’únic establiment de la província amb dos sols.

La aposta pels productes de proximitat en les seues receptes i el treball per aconseguir la excel·lència culinària ha sigut clau en l’obtenció d’aquest guardó per al que han tingut que passar uns processos d’avaluació per part dels inspectors.

L’obtenció del Sol Repsol és un reconeixement també a la passió que els xefs Miguel Barrera, Raúl Resino, Jaime Sanz, Avelino Ramón, Juan Antonio Gasulla i Carmen Villarroya posen a l’hora d’elaborar els seus menús i la manera de combinar els productes de temporada i de proximitat.

No Replies to "Cinc restaurants de Castelló obtenen el Sol Repsol"

    Leave a reply

    Your email address will not be published.

    *