Castelló anima a fotografiar el millor paisatge agrari amb premis de 900, 600 i 400 euros

Transició Ecològica manté obert fins al 5 de novembre el concurs “Castelló en verd, terra de futur, terra de memòria”

La Regidoria de Transició Ecològica de l’Ajuntament de Castelló anima a fotografiar el millor paisatge agrari del terme municipal en el concurs “Castelló en verd, terra de futur, terra de memòria”, amb premis econòmics de 900, 600 i 400 euros per a les millors primera, segona i tercera fotografia respectivament. El termini per a presentar-se està obert fins al 5 novembre. Les propostes s’han de presentar en el correu electrònic transicioecologica@castello.es i les bases es poden consultar en el web de castello.es.

El departament que dirigeix Fernando Navarro ha impulsat el concurs de fotografia digital dirigit a aficionats per a posar en valor l’entorn agrari de la ciutat i l’activitat de les treballadores i treballadors del sector agroalimentari. També subratllar la dimensió ambiental i cultural de l’horta del terme.

La imatge guanyadora rebrà 900 euros, la segona 600 i la tercera 400. A més, hi ha una segona categoria juvenil que obtindrà una càmera rèflex valorada en 400 euros.

Les persones interessades poden presentar les seues propostes fins al 5 de novembre a les 12 hores en el correu electrònic de transicioecologica@castello.es. Les bases les poden consultar en el web de castello.es o en la seu electrònica (sede.castello.es). També les hauran de publicar en l’aplicació d’Instagram etiquetant el compte de l’Ajuntament (@AjuntCastelló) amb el hastag #FotoCastelloEnVerd.

Així mateix, les 15 millors fotografies formaran part de l’exposició “Terra de futur, terra de memòria” que recorrerà de manera itinerant els diferents centres públics. A més, a totes les persones amb fotografies guardonades se’ls entregarà una caixa de productes locals valorada en 50 €.

Un jurat integrat per representants del Consell Municipal Agrari i de Sostenibilitat i del sector de la fotografia serà l’encarregat de seleccionar les fotografies.

No Replies to "Castelló anima a fotografiar el millor paisatge agrari amb premis de 900, 600 i 400 euros"

    Leave a reply

    Your email address will not be published.

    *