Tres forns de Castelló entre els millors 80 d’Espanya

Tres forns de Castelló han sigut reconeguts amb l’Estrella Dir_Informática de la ‘Ruta del Buen Pan de España’, un guardó que va ser entregat ahir durant la celebració de Mediterránea Gastrónoma a València, i que equival a un estrella Michelín del pa. Antonio García Blanch de Castelló, Carlos Morente de Benicarló i Gabriel Tárrega de Sant Mateu, són els forners que ha aconseguir un premi que reconeix l’estima i la cura amb les que treballen dia a dia per elaborar un bon pa, de qualitat i saludable.

Aquesta iniciativa de les plataformes ‘Pan de Calidad’ i ‘Panatics’ es va posar en marcha l’any 2018 després de tindre el seu embrió l’any 2014 amb la ‘Ruta del bon pa de Barcelona’ i reconeix els millors obradors d’Espanya a més de fomentar la qualitat en l’elaboració dels pans. Durant mesos, diversos responsables de les plataformes han visitat d’incògnit les més de 500 panaderies que es van presentar al concurs.

Els experts avaluen en una cata a cegues diferents aspectes com la molla, l’olor, el sabor o el color i els millors passen a la ronda final, a partir de la qual es trien els 80 millors pans. Enguany, en la quarta edició del certament Gabriel Tárrega, de Sant Mateu, s’ha unit a Panaderia Blanch de Castelló i Morente Panaderos de Benicarló, que repeteixen guardó.

No Replies to "Tres forns de Castelló entre els millors 80 d'Espanya"

    Leave a reply

    Your email address will not be published.

    *