Els formatges de Catí i Almassora triomfen als World Cheese Awards celebrats a Oviedo

El guardó més destacat és la medalla d’or aconseguida pel formatge fresc natural de cabra de la firma d’Almassora, que ha obtingut cinc medalles més, dos de plata al semicurat al pimentó i al semicurat al romer; i tres medalles de bronze per al tronxó d’ovella, el tronxó de cabra i el formatge curat de cabra. L’èxit de l’empresa de la Plana ha sigut reconegut per l’alcaldessa de la localitat, Merche Galí, que ha rebut als propietaris de la firma, Fernando y Juan José Gil, a l’ajuntament.

La qualitat dels formatges de les comarques de Castelló ha quedat corroborada en la 33 edició dels World Cheese Awards, on les empreses Quesos de Almazora i Formatge de Catí han aconseguit 10 medalles. Els experts han valorat i provat vora 4.000 varietats d’aquest aliments aplegats dels cinc continents entre els quals han destacat les dos marques castellonenques.

Per la seua banda, Formatge de Catí ha rebut quatre premis al World Cheese Awards 2021. En concret, han sigut 3 medalles de plata i una de bronze. Les primeres, per al formatge panyoleta suau, per al formatge de cabra al romer i per a un dels clàssic, el tronxo fet amb llet d’ovella. El Bronze ha estat per al al formatge de pell florida de cabra.

L’excel·lència dels formatges de la província ja ha estat reconeguda i premiada en altres edicions del World Cheese Awards i els primers premis es remunten a l’any 2007.

No Replies to "Els formatges de Catí i Almassora triomfen als World Cheese Awards celebrats a Oviedo"

    Leave a reply

    Your email address will not be published.

    *