Culla reobri el mercat de la tòfona negra

Després d’una primera edició truncada per la restriccions de mobilitat a causa de la pandèmia i per la gran nevada esdevinguda l’any passat, Culla reprén amb il·lusió la celebració del ‘Mercat de la Tòfona i Productes del Maestrat’ el pròxim 28 de novembre. La cita es repetirà cada diumenge de la temporada fins a principis del mes de març.

Aquesta iniciativa va nàixer de ‘Culla 20 30’, un grup d’empresaris autòctons, que té la intenció de promoure i sumar oportunitats de futur en la dècada vinent en aquesta localitat de l’Alt Maestrat. Entre altres activitats promogudes per aquest col·lectiu, destaca aquest mercat ambulant dominical a fi de donar a conèixer el gran potencial culinari d’aquest fong i l’oferta turística del Culla entorn de la gastronomia. És per això que comptarà amb 18 punts de venda en els quals, a més de poder adquirir tòfona fresca directament del truficultor i a preus molt competitius, també es podran a la venda altres productes locals com a mels, olis, fruita seca, embotits, formatges, pa o rebosteria típica. A més, l’esdeveniment és l’excusa perfecta per a conèixer l’important patrimoni històric i cultural del municipi, declarat un de ‘Els Pobles més bonics d’Espanya’.

L’activitat també compta amb el suport de l’Ajuntament de Culla, que ha volgut sumar-se a un projecte fonamental per a promocionar el talent, combatre la despoblació i dinamitzar econòmicament la localitat.

No Replies to "Culla reobri el mercat de la tòfona negra"

    Leave a reply

    Your email address will not be published.

    *