El restaurant Atalaya d’Alcossebre aconsegueix la tercera estrella Michelin per a Castelló

L’edició 2022 de la guia Michelin s’ha presentat al Palau de les Arts de València en una nit en la qual s’han atorgat 27 nous macarons a restaurants espanyols, un dels quals ha anat a parar al restaurant Atalaya d’Alcossebre. L’establiment regentat per Alejandra Herrador y Emanuel Carlucci es converteix d’aquesta manera en el tercer local a les comarques de Castelló que aconsegueix aquest reconeixement després de Ca’l Paradís, amb Miguel Barrera, y Raúl Resino, que regenta el restaurant del mateix nom.

La nova estrella al restaurant Atalaya demostra la vitalitat i la constant evolució de la gastronomia castellonenca i també l’impuls que li estan donant els joves xefs a un sector que durant quasi dos anys està patint els efectes de la pandèmia. El reconeixement a l’equip del restaurant d’Alcossebre, que l’any passat van entrar a la guia com a Big Gourmand, s’uneix al que els responsables de la guia han fet de nou a Miguel Barrea y Raúl Resino, que han renovat el seu macaró. El primer ha obtingut el distintiu per nové any consecutiu, mentre que Resino ja fa sis edicions que obté l’estrella.

La cuina de les comarques de Castelló puja un esglaó més en el llistat del mapa gastronòmic internacional amb la consecució del nou distintiu que el situa entre una de les províncies amb més prestigi gastronòmic. Així, han sigut 9 els restaurants de les comarques de Castelló que han obtingut un reconeixement per tindre una cuina d’altíssima qualitat i un important projecte culinari a un preu molt raonable. S’incorpora a la llista el restaurant Pau de Benicarló, mentre que es mantenen El Pinar d’Alcossebre, Le Bistrot Gastronómico, de Castelló, ReLevant (Castelló) , Aqua (Castelló), Daluan (Morella), Mesón Pastor (Morella), Vinatea (Morella) i María de Luna (Segorbe).

No Replies to "El restaurant Atalaya d'Alcossebre aconsegueix la tercera estrella Michelin per a Castelló"

    Leave a reply

    Your email address will not be published.

    *