La II Fira ‘Castelló Ruta de Sabor’ se celebra aquest cap de setmana a la plaça de les Aules

La plaça de les Aules concentra durant tot el cap de setmana una selecció dels millors productes gastronòmics de la província en la Fira de Nadal de ‘Castelló Ruta de Sabor’. Per segon any, la mostra aterra a poques dies de la celebració del Nadal «per a incentivar el consum de productes de les nostres comarques durant les festes», segons ha explicat José Martí, president de la Diputació de Castelló.

Enguany participaran 20 productors artesanals, el doble que l’any passat i cada estand ofereix una especialitat distinta, des de dolços i licors a carns, formatges i hortalisses. José Martí confia que les xifres de venda «siguen molt positives» per a tots els productors.

El president també ha destacat que la major part dels productors presents provenen, majoritàriament, de l’interior provincial, pel que ha animat la ciutadania a que consumisquen aquest Nadal productes de la terra i de ‘Castelló Ruta de Sabor’. D’aquesta manera, diu, «estarem contribuint a moure la riquesa per les nostres comarques i a crear nous llocs de treball».

Complementàriament a l’exposició gastronòmica, la Fira també inclourà un seguit d’activitats de dinamització per a tots els públics, que van des de ‘showcookings’ a presentacions de productes.

La fira romandrà oberta fins demà diumenge a les 14 hores.

EMPRESES PARTICIPANTS

Les empreses participants en aquesta edició són Oli Finca Varona La Vella, Fruits de la Terra, Licores Artesanales Burriana, Productos Geysel, Aceites Peset Valles, Mas de Berga Truficultors, D’Armela, Bodegas Barón d’Alba, Bodega Mas de Rander, La Tosquilla, Olis Lo Canetà, Bodegas Besalduch & Valls, Tomata de Penjar Alcalà, Trufas Demetrio, Mermeladas Magistratus, Salsas Gil, Croquellanas – Productos Adell, Turrones Blasco, Carniques Bolissim i Dulces La Cartuja.

No Replies to "La II Fira ‘Castelló Ruta de Sabor’ se celebra aquest cap de setmana a la plaça de les Aules"

    Leave a reply

    Your email address will not be published.

    *