El Grau de Castelló celebra les XI Jornades de la Galera

El Grau de Castelló ha posat en marxa les XI Jornades Gastronòmiques de la Galera, una experiència culinària en la qual els restaurants dels districte marítim de la capital de la Plana elaboren diferents menús en els quals un dels seus ingredients és la galera. L’esdeveniment, organitzat per l’Associación Grao Centro Gastronómico, estarà en marxa fins el 5 de març.

Els representants del col·lectiu expliquen que “aquesta iniciativa culinària té com a objectiu donar a conèixer la galera, un dels crustacis estrela de la costa mediterrània i al que no se li sol reconèixer el seu valor gastronòmic”. En eixe sentit, des de l’associació asseguren que els cuiners participants “mostren en cada recepta el millor que aquest crustaci pot aportar als plats”.

Seran dotze els restaurants que participaran en aquesta edició i que buscaran oferir propostes culinàries interessants que atraguen els visitants. En concret són Nou Escull, Casa Santiago, La Ballena, La Ola, Ri&Có Bistró, Brisamar, Tasca del Puerto, Mediterráneo, Casa Juanito, Casa Lola i Hotel Golf Playa. Els menús tenen un preu de entre 26 i 30 euros i estan elaborats amb producte fresc de llotja, productes locals i de proximitat.

Tots el restaurants que participen compleixen amb les normes de seguretat i higiene per la Conselleria de Sanitat de la Comunitat Valenciana, per a garantir la seguretat dels ciutadans front la Covid-19.

No Replies to "El Grau de Castelló celebra les XI Jornades de la Galera"

    Leave a reply

    Your email address will not be published.

    *