La Diputació de Castelló represa el seu programa ‘De ruta amb la Dipu’ amb una excursió per les oliveres mil·lenàries del Maestrat.

La Diputació de Castelló reprén el programa “De ruta amb la Dipu” amb una excursió per les oliveres mil·lenàries del Maestrat.

El recorregut, d’uns 7.5 kilòmetres, manté les inscripcions obertes i tindrà lloc el 30 de septembre a partir de les 17.00 hore, amb el començament de la ruta des de la plaça del País Valencià de Canet Lo Roig.


La Diputació de Castelló reprén el programa “De ruta amb la Dipu”. En aquest cas, per oferir gratuitament una ruta per les oliveres mil·lenàries del Maestrat. Aquest recorregut, que manté les inscripcions obertes, tindrà lloc el divendres 30 de septembre, amb inici a les 17:00 hores des de la plaça del País Valencià de Canet Lo Roig i te previst finalitzar a les 21:00 hores després de caminar uns 7,5 Kilòmetres.


No existeix en Europa una cantitat igual d’arbres mil·lenaris com la de la mar d’oliveres del Baix Maestrat. Arbres que, empletats des de temps dels Íbers, segueixen donant el seu fruit a dia d’avui tras haver superat incendis, gelades, seques… La finalitat és recòrrer el masaic de la tríada mediterranea visitant fonts com la romana de Vilagròs o l’aljub musulmà, tan antics que resulta impossible saber la seua veritable edat.

Destacar que aquesta iniciativa, promoguda per l’àrea de Medi Natural, contempla un total de 18 eixides totes elles gratuïtes. Per aquest motiu, les persones interessades en apuntar-se als itineraris poden formalitzar les reserves de forma gratuïta entrant en la pàgina web de la Diputació de Castelló, a través de l’enllaç https://www.dipcas.es/es/de-ruta-con-la-dipu.html en que, a més, s’expica el tipus de públic recomat per a cada ruta.

En aquest cas concret, la ruta de les oliveres pot reservar-se a través de https://gestion.itinerantur.com/event/de-ruta-con-la-dipu-los-olivos-milenarios-del-maestrazgo-2022-09-30-104/register

No Replies to "La Diputació de Castelló represa el seu programa 'De ruta amb la Dipu' amb una excursió per les oliveres mil·lenàries del Maestrat."

    Leave a reply

    Your email address will not be published.

    *