El concurs gastronòmic ‘Arrocito de Castelló’ posa en valor el producte de proximitat

Onze restaurants de la província de Castelló, de la Comunitat i de Castilla-La Mancha participaran dilluns que ve, 17 d’octubre de 2022, en el ‘Concurs del Arrocito’, que posa en valor la gastronomia i els productes de proximitat.


El certamen, que arrancarà a les 10.00 hores en la plaça Hort dels Corders de la capital de la Plana, reunirà una vintena de participants (entre xefs i ajudants) d’establiments de Castelló, Benicàssim, Orpesa, Cullera i Puertollano (Ciudad Real), que cuinaran la recepta original del xef Miguel Barrera, un dels membres del jurat.


Cada cuiner elaborarà 10 racions, part de les quals seran per al jurat i la resta per a la seua degustació entre el públic, que començarà sobre les 12.00 hores en la mateixa plaça Hort dels Corders.


“Amb l’organització d’aquesta tercera edició del ‘Concurs del Arrocito de Castelló’ continuem treballant amb l’objectiu de promocionar la ciutat i posar en valor un dels plats de la nostra gastronomia la recepta de la qual impulsem ja des del passat mandat”, ha ressaltat l’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco. “Amb aquest certamen impulsem també el consum dels productes de proximitat i reforcem la marca Castelló en l’àmbit nacional, en aquest cas, a través de la gastronomia”, ha apuntat.

No Replies to "El concurs gastronòmic ‘Arrocito de Castelló’ posa en valor el producte de proximitat"

    Leave a reply

    Your email address will not be published.

    *