Benicarló congrega a més de 10 estreles Michelin en el Festival Gastronòmic “Castelló Ruta de Sabor”

Aquest pròxim cap de setmana Benicarló es visteix de gala per a rebre a una dotzena d’estreles Michelin en el Festival Gastronòmic que ha organitzat la Diputació de Castelló amb motiu del bicentenari de la institució. Una iniciativa que tindrà lloc els dies 21, 22 i 23 d’octubre en una zona del passeig marítim de la localitat del *Maestrat en la qual els cuiners seran part activa de l’esdeveniment que tindrà conferències i demostracions gastronòmiques.

L’activitat està vinculada a la marca ‘Castelló Ruta de Sabor’ que agrupa productors i 375 empreses de servei de tota la província i s’encarrega d’impulsar el desenvolupament i la competitivitat dels locals gastronòmics amb una destacada qualitat en els seus productes. La marca compleix 10 anys i amb aquest esdeveniment, la Diputació de Castelló vol commemorar l’efemèride.

Encara que segueix oberta a la incorporació d’altres cuiners amb estrela Michelin, de moment ja han confirmat la seua presència Joaquín Baeza de Restaurant Rufete a Alacant, Germán Carrizo de Restaurant Fierro a València, Alejandro Serrano de Restaurant Alejandro Serrano a Miranda de Ebro (Burgos), Jaime Uz de Restaurant Arbidel a Ribadesella (Astúries), Ricardo Sostres de Restaurant El Retir en Llanes (Astúries), Ignacio Solana de Restaurante Solana en Ampuero (Cantabria), María José Martínez de Restaurant Llenç a València, Bernd Khooller de Restaurant Riff a València, Kiko Moya de Restaurant L’Escaleta a Concentaina (Alicante), Raúl Resino de Restaurant Raúl Resino de Benicarló, Alejandra Herrador i Emanuel Carlucci de Restaurant Talaia d’Alcossebre i Miguel Barrera de Cal Paradís a la Vall d’Alba. Tots ells participaran en ponències, demostracions, debats i showcookings.

El Festival que organitza la Diputació compta amb la col·laboració de Turisme Comunitat Valenciana, que se celebrarà en una zona pròxima a la platja del Morrongo. L’esdeveniment comptarà amb una zona expositiva per a productors i per a restauradors vinculats a la marca, barra per a la venda de begudes, espai en terrassa per a comensals, zona de destinacions turístiques, àrea de descans i escenari de cuina per a la celebració de showcookings. Tot això s’amenitzarà amb actuacions i espectacles amb música per a amenitzar l’entorn

La Fira Gastronòmica va ser presentada a Benicarló en un acte en el qual van ser presents la diputada provincial de Turisme, Virginia Martí, el secretari autonòmic, Francisco Colomer, Benicarló, l’alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, i els estavella Michelin els cuiners amb estrela Michelin de la província, Miguel Barrera i Raúl Resino.

No Replies to "Benicarló congrega a més de 10 estreles Michelin en el Festival Gastronòmic “Castelló Ruta de Sabor”"

    Leave a reply

    Your email address will not be published.

    *