Huit restaurants i 15 productors de la província presentaran les seues propostes en el Festival Gastronòmic de Benicarló

El Festival Gastronòmic de Benicarló organitzat per la Diputació de Castelló amb motiu de la celebració del 200 aniversari de la institució provincial inicia demà el programa d’actes en el qual, a més de comptar amb reconeguts restaurants amb Estrella Michelín, també es comptarà amb la presència de huit restaurants i quinze productors de la província de Castelló. La cita serà en el passeig Manuel Azaña de Benicarló, enfront del Parador.

A partir de demà, i durant tot el cap de setmana, les i els assistents podran assistir a les presentacions que els restaurants i productors faran dels seus productes gastronòmics. Començaran Oli Lo Canetà, La Posteta i Saborita a les 10.30 hores. A les 13.00 hores serà el torn dels productors Fruits de la Terra La Trufa, Porcellet i Mos de Bresca, i a les 14.00 hores es realitzaran les presentacions de Radix Nostra Oli, Patatas Fritas Geysel i Cooperativa Viver.

El dissabte tindran lloc les presentacions de Pobillecològics i V. Bustos a les 10.30 hores, i Artesanos Gil i Consell Regulador Carxofa a les 14.30 hores. Finalment, el diumenge a les 10.30 es donaran per concloses les presentacions amb Celler l’Estanquer i un tast d’oli de Pobillecològics.

Tots els participants comptaran amb quinze minuts per a donar a conéixer els seus productes al públic assistents i, a més, comptaran amb estand durant tot el festival.

Showcooking amb Estrella Michelin

Cal recordar que aquest gran esdeveniment gastronòmic comptarà amb deu exhibicions culinàries a càrrec de reconeguts restaurants amb Estrella Michelin.

També s’organitzaran activitats familiars com una representació teatral a càrrec d’Escandall Teatre amb l’obra ‘Amagatalls secrets’, i jocs i tallers per a xiquets i xiquetes amb el següent horari: divendres de 17.00 a 18.00 hores i de 18.30 a 19.30 hores; el dissabte d’11.30 hores a 13.00 hores, de 17.00 a 18.00 hores i de 18.30 a 19.30 hores; i el diumenge d’11.30 hores a 13.00 hores.

No Replies to "Huit restaurants i 15 productors de la província presentaran les seues propostes en el Festival Gastronòmic de Benicarló"

    Leave a reply

    Your email address will not be published.

    *