Els restaurants de Castelló mantenen les tres estreles Michelin

L’Atalaia, Raúl Resino i Ca’l Paradís, continuaran en l’èlit dels restaurants durant l’any 2023. Així s’ha sabut en la gal·la que s’ha celebrat a la ciutat de Toledo, on s’han conegut els establiments que tindran estreles Michelin durant 2023.

Així, els xefs Miguel Barrera (Cal Paradís), Raúl Resino (Restaurant Raúl Resino), Alejandra Herrador i Emanuel Carlucci (Atalaya) veuen recompensat el seu treball a la cuina dels seus restaurants un any més. Durant la gala s’han anunciat 29 noves distincions per a restaurants de la geografia espanyola mentres que altres set establiments han perdut el macaró. L’edició 2023 de la guía Michelin demostra que el nivell de la cuina castellonenca es manté un any després que s’incloguera en la llista el restaurant Atalaya d’Alcossebre i ja deu, des que Miguel Barrera fora distinguit amb l’estrela Michelin.

La utliització de productes de proximitat i de qualitat sembla una de les raons per les quals la gastronomia de les comarques de Castelló se situa entre les de més prestigi gastronòmic a nivell europeu. Tant és , que a més del desitjat macaró, diversos restaurants han rebut el reconeixment com a Bib Gourmand, per oferir una cuina d’alta qualitat i un important projecte culinari a un preu molt raonable. La llista la conformen el restaurant Pau de Benicarló, El Pinar d’Alcossebre, Le Bistrot Gastronómico, de Castelló, Daluán (Morella), Mesón Pastor (Morella) i Vinatea (Morella).

n

No Replies to "Els restaurants de Castelló mantenen les tres estreles Michelin"

    Leave a reply

    Your email address will not be published.

    *