Degustació d’arrossos i ‘showcooking’ d’altura en el TastArròs de Castelló

La plaça de les Aules acull el 18 i 19 de novembre la sisena edició d’aquest esdeveniment gastronòmic amb l’arròs com a protagonista i que es completarà amb cuina en directe, concerts i tallers didàctics per al públic infantil.

Propostes tradicionals com la paella, l’arròs al forn o el del senyoret, al costat d’altres condimentades amb creativitat, com l’arròs cremós amb tàrtar de gamba i espuma ‘agripicante’. Són alguns dels atractius de TastArròs, l’esdeveniment gastronòmic que arriba per primera vegada a Castelló en la seua sisena edició.

La trobada, aquest cap de setmana: 18 i 19 de novembre, en la plaça de les Aules, en horari d’11.30 a 16.30 hores.

Destacats xefs de la província cuinaran els seus plats, llestos per a ser degustats pel públic a preus populars, per a mostrar la versatilitat de l’arròs en la cuina.

Per primera vegada fora de la ciutat de València, TastArròs acostarà a les i els castellonencs la cuina de prestigiosos restaurants com Atalaya i Cal Paradís -tots dos amb estrela Michelín-, La Suculenta, Arre, Pairal, Ca Roig, Casa Julen, Âncora Gastro-Bar, i Alessandro Maino, que veuran completada la seua oferta gastronòmica amb els vins de la Indicació Geogràfica Protegida Castelló (IGP Castelló), col·laboradora de l’esdeveniment.

Més enllà de l’experiència gastronòmica, la programació del cap de setmana s’amaneix amb activitats de ‘showcooking’. El dissabte serà el torn de Miguel Barrera (xef de Calç Paradís), Pedro Salas (Arre), i Jorge Lengua (La Suculenta), i el diumenge prendran el relleu Cristian Granero (Anhel), Alejandra Herrador (Atalaya) i Alessandro Maino.

També hi haurà espai per a la música, amb els concerts en directe dels valencians Xavier de Bétera i Christian Penalba, a més de tallers didàctics relacionats amb l’arròs per al públic infantil.

TastArròs està organitzat per la Denominació d’Origen Arròs de València, amb la col·laboració de la Conselleria d’Agricultura, Ramaderia i Pesca de la Generalitat Valenciana, l’Ajuntament de Castelló, Estrella Galícia, Cabreiroá, IGP Castelló i Castelló Turisme.

No Replies to "Degustació d'arrossos i ‘showcooking’ d'altura en el TastArròs de Castelló"

    Leave a reply

    Your email address will not be published.

    *