Castelló manté les tres estreles Michelin i amplia a 8 els restaurants Bib Gourmand

Els restaurants de Castelló no cedeixen i continuaran un any més en l’elit de la gastronomia mundial, segons s’ha conegut en la gala de lliurament de les estreles Michelin 2024, celebrada a l’Auditori Fòrum del Centre Internacional de Convencions de Barcelona (CCIB). Així, l’Atalaya a Alcossebre, Raúl Resino a Benicarló i Ca’l Paradís a la Vall d’Alba, mantenen el desitjat macaró durant el pròxim any.

D’aquesta manera, els xefs Miguel Barrera (Cal Paradís), Raúl Resino (Restaurant Raúl Resino), Alejandra Herrador i Emanuel Carlucci (Atalaya) han obtingut la recompensa al treball que dia a dia realitzen des de les cuines dels seus locals gastronòmics i es demostra la vitalitat i la constant evolució de la gastronomia castellonenca i també l’impuls que li estan donant els joves xefs.

Una de les raons per la qual la gastronomia de Castelló se situa entre les de més prestigi a nivell europeu és la utilització de productes de proximitat. Una vegada coneguda la notícia, els membres dels equips de cuina dels restaurants guardonats han dirigit unes paraules als seus seguidors a través de les xarxes socials. Alejandra Herrador i Emanuel Carlucci han donat les gràcies a la Guia Michelin “per contar amb nosaltres” i han explicat que “representar a la província de Castelló és tot un orgull i a més, fer-ho junt a Cal Paradís i Raul Resino Restaurante”. Per la seua banda, Raúl Resino ha dit tot l’equip està “super feliç i orgullós de continuar a la Guia Michelin”, al temps que s’ha compromés a “continuar esforçant-se per a millorar i evolucionar”. Per la seua part, Miguel Barrera ha dit sentir-se “emocionat”.

L’altre punt positiu de la jornada l’ha posat l’increment de restaurants reconeguts com a Bib Gourmand, que són els que ofereixen una cuina d’alta qualitat i un important projecte culinari a un preu molt raonable. Als noms de l’any passat, com Pau (Benicarló), Le Bistrot Gastronómico (Castelló), Daluán (Morella), Mesón Pastor (Morella) i Vinatea (Morella), s’han unit Izakaya Tasca Japonesa (Castelló), La Farola (Altura) o Rubén Miralles (Vinaròs).

No Replies to "Castelló manté les tres estreles Michelin i amplia a 8 els restaurants Bib Gourmand"

    Leave a reply

    Your email address will not be published.

    *