Jornades de la Galera del Grau: un viatge gastronòmic pel Mediterrani

En crema, acompanyades de carxofa confitada i encenalls de pernil. A la planxa, amb tot el seu sabor. Amb all. En una mar i muntanya amb galtes i boletus. En arròs, amb rap i calamar, o combinat amb carxofes. Marinades amb cítrics, ajoblanco i fenoll o flambeades al rom. En paté (amb rap i gambes); i també en fideuà amb vedella. 

Dotze restaurants del Grau de Castelló se sumen a les XIII Jornades Gastronòmiques de la Galera, que fins al 25 de febrer de 2024 ofereixen una àmplia varietat de plats mariners elaborats amb galera com a ingredient estrela al costat d’altres productes locals de primer nivell. 

En aquesta edició participen els restaurants Casa Lola, Casa Juanito, Casa Santiago, Tasca el Port, Restaurant Mediterráneo, Ri&Co Restaurant, Lo de Sancho, El Mirador del Port, La Ballena, Nou Escull, Brisamar i La Ola.

Tots ells acostaran una cuidada experiència gastronòmica que realçarà la versatilitat i el sabor d’aquest crustaci, amb uns menús que oscil·len entre els 35 i 40 euros, i ofereixen tres entrants, un plat principal i postres.

Les Jornades de la Galera s’emmarquen en la iniciativa que organitza GastroGrao en col·laboració amb el Patronat de Turisme per a potenciar els productes mariners característics de la gastronomia castellonenca. Comparteixen així calendari amb les Jornades Gastronòmiques de Cuina Marinera, del 3 de febrer al 5 de març; i les Jornades Gastronòmiques del Polp i Sépia, del 17 de maig al 16 de juny.

No Replies to "Jornades de la Galera del Grau: un viatge gastronòmic pel Mediterrani"

    Leave a reply

    Your email address will not be published.

    *