‘Maestrat, ànima interior’ presenta el seu calendari anual de fires

Les fires es converteixen en una via atractiva i dinàmica per a acostar-se i conéixer la idiosincràsia, història, patrimoni i gastronomia dels municipis de l’interior de la província de Castelló. 

Aproximar-se al Maestrat més autèntic és l’objectiu que persegueixen les 10 cites ‘firals’ organitzades per a aquest 2024 sota el segell ‘Maestrat, ànima interior’, que engloba a 10 localitats de la comarca. 

Després de l’arrancada, del 22 al 24 de març, amb la Fira de Sant Josep a Rossell, el calendari reprén activitat a l’abril amb dues fires, la primera a Càlig: la Fira de Sant Vicent i dolços tradicionals, els dies 13 i 14; i la segona, el 27 i 28 a Tírig amb la Mostra Prehistòrica. 

Al juny són dos els municipis amb fira, el 8 i 9 a Canet lo Roig se celebraran les Jornades Oleum i a Cervera del Maestrat el 29 i 30 la Trobada de Dracs i Bèsties de Foc. 

Sant Mateu celebrarà el seu Mercat Medieval del 12 al 14 de juliol. 

A l’agost, els dies 5 i 6, es podrà visitar a Sant Jordi la seua Mostra d’oficis tradicionals. 

El cicle albergarà a l’octubre dues fires: el 5 i 6 a Traiguera (Fira Romana Thiar Julia) i el 12 i 13 en Sant Rafael del Riu (Fira de la Tardor. Artesania, Tradició i Bolets).

La mostra Nadalenca de Xert tancarà el calendari del 24 de gener al 6 de gener.

Al costat dels expositors de producte, cada fira es complementa amb una agenda àmplia d’activitats: des de balls tradicionals a xarrades, exposicions, desfilades, tallers i visites guiades.Més informació en www.maestrat.travel

No Replies to "‘Maestrat, ànima interior’ presenta el seu calendari anual de fires"

    Leave a reply

    Your email address will not be published.

    *