El CAECV premia com a millor Productor Ecològic al ramader Fernando Robres, de Carnisseria Ecològica Robres de Castelló

El Comité d’Agricultura Ecològica de la Comunitat Valenciana (CAECV) concedeix el Premi al Productor Ecològic a Fernando Robres, de Carnisseria Ecològica Robres de Castelló.


Un guardó entregat en el marc de l’acte de celebració del 30 aniversari de CAECV celebrat aquest dimecres en el Palau de l’Exposició de València, i en el qual s’ha retut homenatge a la labor de persones i empreses referents en l’agricultura ecològica.


Al costat de Carnisseria Robres, també han sigut guardonats, en la categoria Empresa Ecològica Ecollevant, a la Vila Joiosa; Bras del Port, productor de sal de Santa Pola com a Producte més Innovador; Oscar Morell, de Fruites Morell, a Xiva, per la seua trajectòria ecològica; i Virginia Espinosa (Masquesetas), amb producció entre Alpuente i Aras de los Olmos, que ha rebut el premi a la Jove Operadora.


El CAECV és l’autoritat pública encarregada del control, la certificació, representació i defensa dels productes ecològics, a més de la investigació i la promoció d’aquests. Des de la institució recorden que en aquestes tres dècades, la Comunitat Valenciana ha passat de tindre a 230 persones operadores i una mica més de 2.000 hectàrees certificades, a aconseguir les 4.500 i fregar les 140.000 hectàrees certificades, amb un volum de facturació de 736 milions d’euros.

No Replies to "El CAECV premia com a millor Productor Ecològic al ramader Fernando Robres, de Carnisseria Ecològica Robres de Castelló"

    Leave a reply

    Your email address will not be published.

    *