QUI SOM

COMUNICA+

Terragolosa és una iniciativa impulsada Comunica+.

Creiem que la comunicació s’ha de construir des de dins cap a fora. Perquè gestionada de manera responsable el seu impacte és positiu. Un model aplicable a entitats públiques, associacions, col·lectius professionals i empreses privades.

Entenem la comunicació com una eina que genera canvis en la societat, per això també promovem projectes propis o en col·laboració amb altres col·lectius.

TERRAGOLOSA

Terragolosa naix amb l’objectiu d’omplir un espai gastronòmic poc representat: el compromès amb la societat i l’entorn.

Defensem un altre tipus de cultura gastronòmica possible. Una èticament responsable, propera i elaborada amb gust pel producte. Per aixó ens interessa molt el camí triat per assolir l’objectiu final.

Volem context, busquem raons, desitgem comprendre. Ens rebel·lem contra l´espectacle que ens vol distreure de la realitat amb fum, llums de colors i focs d´artifici. Ens agrada l’embolcall però amb cura pel contingut.

Som contraris a l´extrema mercantilització on ens ha abocat el consumisme i l´obsolescència de les bones idees. Ens agraden els bons camins encara que no siguen nous, els sabors arrrelats al terrotiri i el valor de la paraula a taula.

Busquem ser tan importants com la resta del món, no còpies de shows, cooks o clusters. Fer el nostre propi solc en lloc de seguir el que ja està llaurat.

Perquè com a territori disposem d’una identitat rica a degustar i comunicar.