Tretze restaurants del Grau sucumbeixen al sabor del polp i la sèpia

Els establiments participants elaboraran menús amb aquests dos productes mariners com a base en la quarta edició de les jornades gastronòmiques, que se celebren del 25 de maig fins al 17 de juny en el districte marítim

Dos productes claus de la gastronomia del Grau de Castelló, el polp i la sèpia, s’han aliat per a donar-li forma als saborosos menús que cuinaran tretze restaurants del districte marítim des d’aquest mateix divendres, 25 de maig, i fins al 17 de juny. Serà de la mà de les Jornades del Polp i la Sèpia, organitzades per les regidories d’Impuls de l’Activitat Econòmica i Consum de l’Ajuntament de la capital de la Plana i que compleixen quatre anys.

La ruta per aquest exquisit viatge amb sabor a mar inclou parades en la Tasca el Puerto, Hotel del Golf Playa, Ri&CO Bistró, Casa de Santi,  Casa Juanito, La Ballena, La Ola, L’Escull, Mediterráneo, Brisamar, Casa Santiago, La Trocha y Casa Lola.

Cada restaurant presentarà un menú diferent amb el polp i la sèpia com a ingredients principals, amb dos entrants, arròs i postres amb un preu per persona que ronda entre 20 i 25 euros (sense beguda). “En les Jornades Gastronòmiques del Polp i la Sèpia es podrà gaudir de la bona cuina del Grau i de l’excel·lent peix local de la llotja”, ha afirmat la regidora de Consum, Mary Carmen Ribera.

La iniciativa contribueix a reforçar el turisme local i posicionar Castelló com a capital del turisme gastronòmic.

No Replies to "Tretze restaurants del Grau sucumbeixen al sabor del polp i la sèpia"

    Leave a reply

    Your email address will not be published.

    *