La Fira del Formatge Artesà omple Montanejos d’aroma i sabor

Més una vintena d’esdeveniments i participants; formatgers artesans com Granja Rinya, Manglano, Cooperativa Alto Palancia i Arte Láctico; i sis col·laboradors perfilaran la cita gastronòmica el 5 i 6 d’octubre

Tallers. Degustacions i maridatges. Música en directe i cuina en viu. La IV Fira del Formatge Artesà de Montanejos promet convertir-se en una experiència completa. Durant dues jornades (5 i 6 d’octubre de 2019), 23 esdeveniments, una vintena de participants; formatgers artesans com Granja Rinya, Manglano, Cooperativa Alto Palancia i Arte Láctico; i sis col·laboradors perfilaran la cita gastronòmica.

Entre els actes més esperats, el concurs per a seleccionar els millors formatges artesans de la Comunitat Valenciana 2019, que tindrà lloc el diumenge 6.

Per altra banda, i entre les moltes i atractives cites d’aquesta edició, figuren els showcooking, com el que oferirà Pedro Montolío, xef de l’Hotel Barcelona Princess (5 i 6 d’octubre, 13.00 hores); o el que compartirà amb el públic la professora Amparo Raga i el professor Ezequiel Julio amb estudiants del Mòdul de Cuina d’IES Montanejos, el diumenge 6 a les 18.00 hores.

La programació del dissabte a la vesprada inclourà una sessió de maridatge, en la qual els millors formatges artesans de la Comunitat Valenciana es fusionaran amb excel·lents vins valencians i cervesa artesana la Vidigonera (tiquets disponibles a la venda en l’estand de la Fundació de Turisme de Montanejos).

Música en directe amb Three Cool Cats i una sessió de contacontes amb un taller de llana d’ovella guirra completen aquesta experiència redona. Del 5 al 6 d’octubre, en la IV Fira del Formatge Artesà de Montanejos.

Comparteix...
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter

No Replies to "La Fira del Formatge Artesà omple Montanejos d'aroma i sabor"

    Leave a reply

    Your email address will not be published.

    *