Octubre: un mes amb aroma i sabor d’avellana a Benassal

Octubre avança i l’aroma i el sabor de l’avellana continuen impregnant cada racó de Benassal, principal productor d’esta fruita seca a la província de Castelló.


Ho saben bé els restaurants del municipi, que han dissenyat durant tot el Mes de l’Avellana menús especials elaborats amb aquest ingredient característic de la gastronomia local. També els comerços, que ofereixen productes agroalimentaris amb l’avellana com a eix, com rossegons, flaons, mantegades d’avellana, coca d’avellana, o hamburgueses i llonganisses amb avellanes.


Les activitats organitzades amb motiu del Mes de l’Avellana seguiran este cap de setmana amb una altra ruta especialitzada per a descobrir els racons on s’amaga la collita d’esta fruita seca (22 d’octubre, 11.00 hores, amb eixida des dels Porxos de la Mola).


Concerts, exposicions i xarrades completen l’agenda més tardorenca en homenatge a este fruit, que culminarà el pròxim 29 d’octubre amb el Mercat de l’Avellana, on podran adquirir-se diferents productes de Benassal (de 10.00 a 14.00 hores en La Mola).


Una oportunitat per a descobrir també els atractius turístics del municipi, com el seu centre històric o el conegut balneari de la Font d’en Segures.

No Replies to "Octubre: un mes amb aroma i sabor d'avellana a Benassal"

    Leave a reply

    Your email address will not be published.

    *